Een uitgebreide website inclusief regionale zoekmachine optimalisatie is geschikt voor ondernemers die klanten bedienen in de gehele regio of provincie. Heb jij bijvoorbeeld een bouwbedrijf,  een adviesbureau, ben je makelaar, heb je een groothandel of heb jij een andere onderneming of bedrijf en trek jij jouw klandizie uit de gehele regio of provincie? Dan is dit pakket uitermate geschikt!

Bij een uitgebreide website inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) ontvang jij de volgende diensten:

Webdesign

  • Nieuwe website/webdesign.
  • Er wordt uiteraard op jouw specifieke wensen ingegaan en voor zover mogelijk worden die gerealiseerd in jouw nieuw website. Jouw website is immers het visitekaartje van jouw organisatie.
  • De website bevat maximaal 30 pagina’s.
  • De website wordt volledig opgeleverd. Jij hoeft enkel de basisteksten aan te leveren (onze professionele webeditors kunnen deze overigens ook schrijven) en wij doen de rest. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij de zorg van het schrijven van professionele en commerciële teksten ook uit handen nemen.

 

Zoekmachine optimalisatie voor jouw uitgebreide website

Jij kunt nog zo’n mooie uitgebreide website hebben, maar als deze niet gevonden wordt door jouw potentiële klanten dan zul jij er weinig aan hebben. Daarom leveren wij onze website altijd inclusief zoekmachine optimalisatie. Kijk hier voor meer informatie over de zoekmachine optimalisatie.

 

Overige voorwaarden

De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar. De prijs welke staat weergegeven is voor alle bovengenoemde diensten. Voor grote steden kan een toeslag gelden van € 50,- per maand, afhankelijk van jouw branche. Elke website is voor de genoemde prijs te realiseren, tenzij jij extra functionaliteiten en dus extra programmeerwerk in jouw website verlangt.  Indien jij meer dan 30 pagina’s wenst dan kan dit uiteraard in overleg en tegen een kleine meerprijs. Hiervoor kun jij een specifieke offerte opvragen.