Een webshop/website met landelijke dekking inclusief landelijke zoekmachine optimalisatie is geschikt voor ondernemers die klanten bedienen in het gehele land. Heb jij bijvoorbeeld een reisbureau, een organisatie met landelijke dekking of verkoop jij producten via jouw website? Dan is dit pakket uitermate geschikt! Bij een webshop of website met landelijke dekking inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) ontvang jij de volgende diensten:

Webdesign

  • Nieuwe website/webdesign.
  • Jouw website/webshop wordt special voor jou ontworpen door ervaren designers.
  • Er wordt uiteraard rekening met jouw specifieke wensen gehouden en voor zover mogelijk worden deze gerealiseerd in jouw website. Jouw website is immers het visitekaartje van jouw organisatie.
  • De website bevat maximaal 75 pagina’s.
  • De website wordt volledig opgeleverd. Jij hoeft enkel de basisteksten aan te leveren (al kunnen onze professionele webeditors die ook voor jou schrijven) en wij doen de rest. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook de zorg van het schrijven van professionele en commerciële teksten uit handen nemen.

Zoekmachine optimalisatie voor jouw grote website of webshop

Jij kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als deze niet gevonden wordt door jouw potentiële klanten dan zul jij er weinig aan hebben. Daarom leveren wij onze website altijd inclusief zoekmachine optimalisatie. Kijk hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Overige voorwaarden

De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar. De prijs welke staat weergegeven is voor alle bovengenoemde diensten. Voor bepaalde producten kan er een toeslag gelden van € 50,- per maand, afhankelijk van jouw branche. Elke webshop/website met landelijke dekking is voor de genoemde prijs te realiseren, tenzij jij extra functionaliteiten en dus extra programmeerwerk voor jouw website verlangt.  Indien jij meer dan 75 pagina’s wenst dan kan dit uiteraard in overleg en tegen een kleine meerprijs gerealiseerd worden. Hiervoor kun jij een specifieke offerte opvragen.