Click to Business als beste online marketingbureau

Click to Business is verkozen tot beste online marketingbureau 2014 en gaat voor de Nationale TV Succes Award. Wij waren zondag 16 maart om 13.00 en zaterdag 22 maart om 12.30 in het programma “De Succesfactor te zien. Deze werd uitgezonden op RTL 7.  Onderaan deze pagina kunt u onze bedrijfsfilm vinden. Wij hopen natuurlijk dat u ten tijde van de uitzending van de Nationale TV Succes Award 2014 op ons gaat stemmen!

De redenen waarom Click to Business de Nationale TV Succes Award 2014 moet winnen

  • Zoekmachine optimalisatie levert, op lange termijn, veel meer voordelen op dan een Google Adwords campagne
  • Het organische gedeelte is gratis en bij Google Adwords betaalt je per klik. De advertentiekosten kunnen dan flink oplopen.
  • De investering ligt een stuk lager dan een Google Adwords campagne
  • Het gros van de mensen kijkt enkel naar de organische zoekresultaten en niet naar de Google Adwords advertenties aan de rechterkant van de pagina

social media manager

Onze Bedrijfsfilm.

De bedrijfsfilm is ook uitgezonden bij de Succesfactor en propositie voor de Nationale TV Succes Award 2014.

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=jIswhlL1G0A” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube]

De mogelijkheden voor jou

De werkwijze van Click to Business is gebaseerd op persoonlijke benadering en afstemming. In dat kader maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Neem dan nu contact met ons op of kijk voor meer informatie bij de aanbiedingen aan de zijkant.

Waar wij voor staan

De missie van Click to Business omvat het beter online positioneren van onze klanten door middel van online communicatie.

De visie van Click to Business: Click to Business als beste online marketingbureau het beste resultaat voor klanten behalen, voor nu en in de toekomst.

Als online marketingbureau geven wij als een van de weinige bureaus een positief resultaat garantie bij onze zoekmachine optimalisatie diensten. Dit betekent dat wanneer je na een jaar niet op de eerste pagina van Google staat, je de gehele investering krijgt geretourneerd. Kortom Click to Business gets you on top!

Wordt jij het volgende succesverhaal? Neem contact met ons op en vraag een gratis online marketingplan aan!