Woon je in de regio Heiloo, Castricum, Akersloot of Limmen en ben je op zoek naar een bijbaan voor minimaal 6 uur in de week? Ben je handig met internet en computers en lijkt het je leuk om bij een online marketing bureau aan de slag te gaan? Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen met promotie werkzaamheden voor de websites van onszelf en onze klanten.

Wij zijn op zoek naar thuiswerkers, scholieren en studenten die houden van “online” bezig zijn en dan ook veel achter de pc zitten in hun vrije tijd. Er hoeft jou niet verteld te worden wat een blog is of een startpagina en wellicht weet je al wat linkbuilden is. Want dat is wat jij gaat doen voor ons. Linkbuilden is niets anders dan het plaatsen van een link op een andere website als die van jezelf. Nu is dat wel erg kort door de bocht want een link plaatsen houdt bij ons in dat je bedrijfsprofielen aanmaakt op bedrijvenpagina’s, artikelen plaatst op blogwebsites of bijvoorbeeld een advertentie plaatst in Facebookgroepen. Wij hebben maandelijks voor onze zoekmachine optimalisatie diensten vele links te maken op externe websites.  In de onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van wat we voor 1 klant maken per maand.
links mken

Wij leveren je alle informatie en een uitgebreide handleiding en aan jou de taak om al deze links te maken.  Uiteraard wordt het tijdens de kennismaking en training goed uitgelegd en je krijgt de handleiding van ons mee waarin je alles nog een keer rustig na kan lezen. Na de uitleg tijdens de aanneemronde te hebben gehoord en 2 uurtjes op kantoor te hebben gewerkt om het linkbuilden goed onder de knie te krijgen en vragen te kunnen stellen waar nodig, mag er vanuit huis worden gewerkt. De eerste aanneemronde begint vrijdagmiddag al dus reageer snel! Middels het aanmeldformulier onderaan deze pagina kan er gesolliciteerd worden en omdat het natuurlijk kort dag is, wordt je snel teruggebeld!

Jouw profiel

Je bent:

  • handig met surfen
  • Per direct, minimaal 6 uur per week (liefst meer) beschikbaar
  • a.s. zaterdag 27 augustus om 11.00 beschikbaar voor de sollicitatie ronde en training (duur 1 uur) of maandag 29 augustus beschikbaar voor de sollicitatieronde en training (duur 1 uur) en deze start om 15.00.
  • een flexibel persoon en in staat om ook daadwerkelijk zelfstandig thuis wat te gaan doen. Er is ook een mogelijkheid om op kantoor je werk te doen als je dat prettiger vind.
  • je werkt secuur en kijkt alles goed na voor je de werkzaamheden oplevert, je krijgt per link uitbetaald dus dit is goed voor jouw eigen portemonnee!

De verdiensten

De gezamenlijke training / voorselectie is tevens je sollicitatie dus die krijg je niet uitbetaald en kost je een uur van je tijd. Daarna heb je jouw verdiensten zelf in de hand want je ontvangt salaris aan de hand van het aantal gemaakte links. Je ontvangt € 0,40 per gemaakte link. Afhankelijk van hoe hard je zelf werkt, kan je aardig goed verdienen. Gemiddeld maakt men namelijk 15-25 links in een uur en zal je salaris dus tussen de € 6 en € 10 per uur bedragen. We betalen deze tweewekelijks uit en het zal in het begin langzamer gaan dan na 100 gemaakte links en dat heb je als het goed is binnen een week voor elkaar.

Wordt jij enthousiast van deze flexibele bijbaan? Meld je dan nu aan middels het onderstaande formulier en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

 

Inschrijfformulier bijbaan linkbuilder