Een Google Adwords campagne wordt gearrangeerd met het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren. Een Google Adwords campagne is aan te raden wanneer uw zoekwoorden nog niet op de eerste pagina van Google staan. Echter is het advies om een Google Adwords campagne in zijn geheel af te bouwen zodra er goed wordt gescoord in de normale zoekresultaten. Bovendien krijgt u bij Click to Business tot €150 gratis adverteer tegoed!

 

Retargeting met uw Google Adwords campagne

Bij een Google Adwords campagne wordt retargeting aangeboden. Dit houdt in dat zij de bezoekers die via een Google Adwords advertentie op de website zijn gekomen blijven volgen en opnieuw benaderen op een later tijdstip en op een andere website. De reden waarom er wordt aangeraden om deze tool in te zetten is om zo een betere response te creeeren. Elke niet terugkerende bezoeker is immers een gemiste kans.

Met retargeting wordt de bezoeker opnieuw verleidt om terug te keren naar uw website en zo kan de twijfelende bezoeker worden overgehaald om toch hun e-mailadres achter te laten of een product af te nemen.

 

Gericht adverteren met uw Google Adwords campagne

Wilt u niet te veel betalen voor uw Google Adwords campagne? Dankzij het uitgebreid analyseren van de mogelijkheden in uw Google Adwords Campagne zal u bij Click to Business zo min mogelijk hoeven investeren.  Neem vandaag nog contact op en ontdek alle voordelen van een Google Adwords campagne bij Click to Business.

 

Laat uw Google Adwords campagne verzorgen bij Click to Business. Wij zijn Google partner en binnenkort Google gecertificeerd!

 

 

 

Bobby Hasebos

[]
1 Step 1
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder