Online marketing is niet meer weg te denken uit de marketingmix van bedrijven. Of het nou gaat om het opbouwen van naamsbekendheid, het genereren van bezoekers of het realiseren van sales: bedrijven kunnen niet meer om online marketing heen.

Click to Business heeft als core business meer online bezoekers en dus potentiële klanten naar jouw website te brengen om zo het een optimaal online rendement uit ieder marketing budget te behalen. Met Click to Business zal je het maximale uit jouw website of webshop halen. Wij zijn dan ook van toegevoegde waarde voor iedere onderneming.

Door voorafgaande aan iedere klantcampagne de huidige situatie te analyseren en de uitkomsten te verwerken in een uitgebreid online marketing plan worden jouw investeringen zo effectief mogelijk benut.

Iedere klant krijgt een gratis website performance scan en gratis projectplan waarin alle analyses en strategiebepalingen zijn verwerkt.

Click to Business benadrukt de betrouwbaarheid en toegevoegde waarde van de dienstverlening dankzij het verkrijgen van de titels “beste online marketing bureau 2014” en “top 100 interim consultant of the year”.

=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” min_height=”” Over Click to Business[/fusion_title]

Onze dienstverlening

Onze onderscheidingen

Het team van Click to Business

Het team van Click to Business bestaat uit een klein team van jonge, gedreven mensen met elk een eigen specialiteit. Samen werken we aan het online succes van onze klanten. Wij werken als online marketing bureau zeer transparant en geven iedere potentiële klant een gratis online marketing plan waarin al onze werkzaamheden stap voor stap zijn beschreven. Zo weet men altijd wat we doen met het geïnvesteerde marketingbudget.

Ook staan onze tarieven vermeld op onze website bij de desbetreffende diensten en wij geven als een van de weinige bureaus een positief resultaat garantie bij onze zoekmachine optimalisatie diensten. Wanneer u na een jaar niet op de eerste pagina van Google staat, krijgt u de gehele investering geretourneerd. Kortom Click to Business gets you on top!

Onze tevreden klanten

Bobby is een betrouwbare opdrachtgever en is prettig in samenwerking.
Bobby en ik werken inmiddels bijna 2 jaar samen. Ze heeft voor JE BENT MEER de website gebouwd, we hebben samen gewerkt aan de teksten, maar bovenal is Bobby verantwoordelijk voor het SEO stuk van JE BENT MEER. Ik maak het Bobby zeker niet makkelijk, want ik ben erg kritisch en zit overal boven op. Maar Bobby hoort mijn wensen en weet ze te vertalen naar een digitale wereld waar ik geen verstand van heb. En weet u wat nu helemaal zo grappig is. We hebben elkaar in levende lijve nog nooit ontmoet. Maar dat neemt niet weg, dat ze mij als klant goed aanvoelt en de resultaten levert die ze toezegt. Dankzij Bobby was mijn website in no-time goed vindbaar in Google, waardoor ik een duidelijke omzetstijging heb ervaren. Mede dankzij de activiteiten van Bobby en haar team bij Click to Business heb ik dagelijks een volle praktijk en voldoende aanwas van nieuwe cliënten. Ik kan Click to Business van harte aanbevelen.
Lianne de Graaff, Je Bent Meer
Bobby Hasebos van Click to Business startte in juni 2013 een uitgebreid zoekmachine optimalisatie (SEO) programma voor The English Center. Al heel snel zagen wij de onze top 10 zoekwoorden in de zoekpagina’s omhoog klimmen. Per oktober 2013 stonden we zelfs helemaal bovenaan! Het aantal aanvragen voor Engelse les steeg daardoor snel en onze omzet groeide aanzienlijk.

Bobby leeft zich helemaal in in de essentie van je bedrijf en weet dat te vertalen naar effectieve teksten die ook echt gevonden worden. Daar strooit zij dan ook nog eens haar technologische magie overuit en voor je het weet moet je extra medewerkers gaan zoeken om aan de vraag te kunnen voldoen!

Michael de Jong, The English Center
Bobby (Click to Business), Is een zeer betrouwbare zakenpartner. Doormiddel van zeer zorgvuldige communicatie waarbij openheid en eerlijkheid centraal staan zorgt zij ervoor dat projecten goed verlopen en direct bijgestuurd kunnen worden. Drie woorden waarmee ik haar het beste kan omschrijven; kwaliteit, doeltreffendheid en motivatie. Ik kan iedereen aanraden om met Bobby als zakenpartner te gaan werken.
Alexander Hammer, Exclusieve Radiatoren
Bobby Hasebos
Bobby HasebosDirectrice, Online marketing expert
Bobby Hasebos is de oprichtster van Click to Business. Ook heeft zij het beheer over de webshops van MySafety en Schilderijwebshop. Naast het dagelijks leidinggeven, is zij ook verantwoordelijk voor marketing activiteiten en webdesign.