Een complete website inclusief lokale zoekmachine optimalisatie is uitermate geschikt voor ondernemers die klanten bedienen in hun directe omgeving. Ben je bijvoorbeeld tandarts, winkelier, taxateur, heb je een autorijschool, ben je restauranteigenaar of heb je een andere onderneming of bedrijf en trek je voornamelijk lokale klandizie?  Dan is dit pakket uitermate geschikt!

Bij een complete website inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) ontvang je de volgende diensten:

Webdesign

  • Nieuwe website/webdesign.
  • Er wordt uiteraard op jouw specifieke wensen ingegaan en die worden voor zover mogelijk allemaal gerealiseerd. Jouw website is immers het visitekaartje van jouw organisatie.
  • De website bevat maximaal 15 pagina’s.
  • De website wordt volledig opgeleverd. Jij hoeft enkel de basisteksten aan te leveren (al kunnen onze professionele webeditors die ook schrijven) en wij doen de rest. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij de zorg van het schrijven van professionele of commerciële teksten ook uit handen nemen.

 

Zoekmachine optimalisatie voor jouw complete website

Jij kunt nog zo’n mooie complete website hebben maar als deze niet gevonden wordt door jouw potentiële klanten dan zul jij er weinig aan hebben. Daarom leveren wij onze website altijd inclusief zoekmachine optimalisatie. Kijk hier voor meer informatie over de zoekmachine optimalisatie.

 

Overige voorwaarden

De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar. De prijs welke staat weergegeven is voor alle bovengenoemde diensten. Voor grote steden kan een toeslag gelden van € 50,- per maand, afhankelijk van jouw branche. Elke website is voor de genoemde prijs te realiseren, tenzij jij extra functionaliteiten en dus extra programmeerwerk voor jouw website verlangt. Hiervoor kun je een specifieke offerte opvragen. Indien jij meer dan 15 pagina’s wenst dan kan dit uiteraard in overleg en tegen een kleine meerprijs. Hiervoor kun jij een specifieke offerte opvragen.