SEO en SEA, adverteren op Google

SEO en SEA zijn twee online marketingtools die veel worden ingezet om te adverteren op Google. SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. SEA betekent Search Engine Advertising. Dit komt neer op het plaatsen van advertenties in Google Adwords; deze advertenties staan dan direct online.

Een enorm verschil tussen SEO en SEA

Click to Business weet het verschil tussen SEO en SEA. Wij hebben een ervaring in online marketing en zoekmachine optimalisatie en weten daardoor meer over de voor- en nadelen van SEO en SEA. SEO levert op langere termijn meer voordelen dan SEA. Seo, het organische deel van Google, is het gedeelte waar de meeste mensen naar kijken. SEA geeft toegang tot de betaalde plaatsen in Google, waarbij de advertentie goed zichtbaar is, alleen minder relevant wordt geacht ten opzichte van het organische gedeelte. Voor direct resultaat kun je bijvoorbeeld starten met SEA tot de website door middel van SEO bovenaan staat. Het zijn onderdelen van de online marketing strategie. Adverteren op Google is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Click to Business.

Een voordelige en effectieve aanpak om te adverteren op Google

Click to Business gaat altijd voor een voordelige en effectieve aanpak als het gaat om adverteren op Google. Click to Business levert jou de volgende concrete voordelen op:

  • Hoge posities in de zoekmachines
  • Meer bezoekers op uw website
  • Juiste wijze van online positionering
  • Groei van naamsbekendheid
  • Flinke stap voor op uw concurrentie
  • Groei van de omzet
  • Meetbare resultaten

linkbuilding

Wij geven een positief resultaat garantie op de SEO! Dit betekent dat wij garanderen dat je bovenaan komt te staan in Google of het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Bovendien sturen wij, indien noodzakelijk, een jaar lang jouw online campagne bij, zodat je bovenaan blijft staan met de gekozen zoekwoorden.

Click to Business geeft je advies m.b.t. SEO en SEA

Click to Business geeft jou het juiste advies om de SEO en SEA marketingtools in te zetten.  Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ben je benieuwd geworden naar onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op of kijk voor meer informatie bij de aanbiedingen aan de zijkant.

kantoor13