Wilt u uw Twitter account op een effectieve manier zakelijk inzetten? Click to Business weet precies hoe Twitter zakelijk en effectief gebruikt kan worden. Het verkrijgen van zo veel mogelijk volgers welke daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten, dient als uitgangspunt genomen te worden. Met meer volgers bereikt u een groter publiek en dus ook meer potentiële klanten. Deze toename leidt automatisch weer tot een hogere omzetgroei.

 

Het inzetten van Twitter voor een zakelijk doeleinde

Door Twitter voor een zakelijk doeleinde te gebruiken, kunt u uw (potentiële) klanten laten weten waarmee u als organisatie mee bezig bent. Het is dus een uitstekende marketingtool om klanten te werven en te behouden.  Om Twitter zakelijk en doelgericht te gebruiken dient het profiel altijd up-to-date worden gehouden met interessante twitterberichten over uw bedrijf. Ook kan direct de dialoog aangegaan worden met uw potentiele klanten zodat u direct kunt inspelen op de verkoopsignalen. De voordelen voor u op een rij:

  • U staat dichterbij uw mogelijke klanten
  • Twitter heeft een groter bereik dan uw website
  • U kunt gratis adverteren via Twitter
  • U verbetert de vindbaarheid van uw website
  • U kunt snel nieuwe acties promoten

 

Twitter kan zakelijk worden gebruikt  

Click to Business kan voor u een social media campagne opstarten, waarbij Twitter zakelijk wordt ingezet. Wanneer wij dit voor u verzorgen spelen wij in op de verkoopsignalen van uw klanten. Vervolgens plaatsen wij Twitterberichten, ofwel Tweets, welke de nieuwsgierigheid van uw klanten wekt. Hierdoor krijgt u meer potentiële klanten op uw website. Dit betekend meer omzet voor u.

 

Click to Business en Twitter voor zakelijk gebruik

Wilt u meer weten over Twitter en het zakelijk gebruik hiervan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen u op diverse manieren van dienst zijn.