Een uniek logo of visitekaartje door Click to Business

Wil je een uniek logo of visitekaartje? Of wil je een professioneel logo laten ontwerpen? Dit kan bij Click to Business! Wij ontwerpen zowel logo’s en visitekaartjes voor beginnende bedrijven als voor al bestaande bedrijven.

Jouw logo en visitekaartje met een professionele uitstraling

Jouw logo is bedoeld ter herkenning van jouw bedrijf. Het logo is het eerste dat potentiële klanten van jou zien. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom moet het logo een juiste indruk weergeven wat je bedrijf is en naar welke doelen jouw bedrijf streeft. Een eigen logo onderscheidt jouw bedrijf ten opzichte van de concurrenten. Een logo moet duidelijk zijn, eenvoudig van vorm en moet de boodschap van jouw bedrijf in één keer overbrengen.

06

Tevens kan je bij ons ook visitekaartjes laten ontwerpen. Op een visitekaartje staat kort samengevat wie je bent en wat jouw bedrijf doet en vanzelfsprekend de gegevens van jouw bedrijf zodat potentiële klanten snel contact met je op kunnen nemen.

Heb je al een bestaand logo of visitekaartje?

Ook kan je bij ons jouw bestaande logo of visitekaartje laten moderniseren. Wij houden rekening met jouw wensen en uitgangspunten. Wij denken met je mee over de informatie die op het logo of het visitekaartje komt te staan.

Waarom Click to Business?

Wij ontwerpen professionele, op maat gemaakte logo’s die passen bij jouw bedrijf. Dit voor een betaalbare prijs vanaf ….

Wij maken logo’s en visitekaartjes met bepaalde uitgangspunten:

  • Met een unieke en professionele uitstraling
  • Onderscheidend van concurrenten
  • Meer potentiële klanten

Laat nu jouw nieuwe logo en/of visitekaartje maken door Click to Business! Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.